icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2651822
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 mars 2010 12:30
5

Dagsform

Jag har grubblat på det där med vikten och jag vet inte hur jag ska vända mig. Enligt BMI är jag överviktig, men samtidigt är jag inte lika övertygad om att mina 65kg är överviktiga. Lite finns det allt att ta av, men hur mycket och vill jag göra något åt det? Medan jag funderar över saken håller jag lite koll men jag gör inget aktivt för att gå ner i vikt.

Jag behöver helt enkelt se över mina målsättningar, och min självbild. För hur mycket jag än anstränger mig så glider tankemänstret tillbaka till att jag är större än jag är, och det är ju inte sant. Jag har en del att fundera på innan jag vågar tillåta mig själv att fortsäta i någon riktning. Man måste veta vart man är innan man vet vart man ska.

Kommentarer

 • 31 mar 2010 12:34
  Försökte fotografera mig i en spegel med mobilen men det blev inte riktigt som jag trodde...
 • 31 mar 2010 13:13
  Du ser muskulös ut så strunta i BMI, det tar inte hänsyn till sådant. I slutändan är det som räknas att man trivs och känner sig hälsosam oavsett om man väger 50 eller 100 :)
 • 31 mar 2010 13:28
  Jag är hyfsat stark, och det var faktiskt efter att jag läste i en annan blogg som jag började fundera på det där med vikten. Varför vill jag gå ner i vikt? Vill jag det? Jag behöver nog reda ut det där, och inte bara tuffa på.
 • 31 mar 2010 20:44
  Stinta
  Det syns ju att du har stora muskler :) Tycker inte du ser överviktig ut. Satsa på din tävling istället och bry dig inte om vikten!
 • 1 apr 2010 13:58
  lflickan
  Jag tycker inte dina 65 kg är överviktiga. Tycker du har en snygg kropp, sådär jämn och fin. :)

Logga in för att skriva en kommentar.