icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970120
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 april 2011 12:24
5

Dags för vilodag?

Solen strålar idag med. Jag känner hur det rycker i benen, de vill ut och springa i solen, så där väldigt många soldagar har vi ju inte att man kan slösa bort dem hur som helst. Men till och med i min bok är nästan 65km på 5 dagar mycket löpning även om det är uppdelat på flera pass. Imorgon är det dessutom dags för ett nytt socialt pass på idrottsplatsen och förra gången blev det 19km av bara farten medan vi pladdrade och joggade. Jag får förutsätta att det blir likadant imorgon. Vågen lyckades krypa upp på 67.7kg idag, +0.2kg sen igår men fortfarande -0.9kg sen i fredags och -1.5kg sen i mådags. Det är löpningen, jag vet. Det är skitsvårt att hinna med att äta lika mycket som jag springer för. Ytterligare en anledning att ta vilodag, antr jag. Men det rycker i benen varenda gång jag tittar ut på det vackra vädret. Det får allt bli en stilla promenad åtminstone. Bättre än inget.

Kommentarer

 • 24 apr 2011 13:43
  Vilodag, ja dem behövs vare sig man vill eller ej... Ha en skön dag i solen. kram Linni
 • 24 apr 2011 14:50
  njut av solen det är du värd!
 • 24 apr 2011 19:22
  Bummlan
  65 km på fem dagar. Ujujuj, det blir plats för mycket cheescake då :) Skönt för en soffpotatis att höra att även du kan ta vilodagar och softa i lugn takt i solen. Hoppas du haft det, har det och får det riktigt gott!!!
 • 24 apr 2011 19:46
  hej ja ta du en vilodag det behöver du som springer så mycket. ta igen dig. Ut i solen o sitt på altan eller balkong härligt väder nu. hälsn yrla
 • 24 apr 2011 19:59
  Vi tog en tvåtimmars promenad i solen, det var kanonskönt men nu är jag nog lite trött i fötterna trots att vi gick sakta :-) Så [KURSIV]vackert [/KURSIV]vårt land är nu när det blivit vår!

Logga in för att skriva en kommentar.