icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917467
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
19 maj 2011 08:20
3

Dags för avfärd!

Jag hann faktiskt, otroligt nog. Allt är packat, i ordningställt och fixat. Snart är det dags att åka mot Göteborg, hämta nummerlappen och sen "göra stan" tills det är dags att springa på lördag. Mitt startnummer i år i Varvet är 39 925 men jag lär inte jaga livet ur mig direkt, jag ska ju vara fräsch och glad till maran. Inga stordåd mao, men ett kanonlopp hoppas jag på upplevelsemässigt. Hoppas det blir bra väder, stor publik och roligt att springa. Jag ska tanka inspiration, kraft och atmosfär inför nästa helg. Det ska bli kul!

Kommentarer

 • 19 maj 2011 08:24
  Välkommen hit!
 • 19 maj 2011 08:48
  Troxii
  Lycka till!! :D
 • 19 maj 2011 08:49
  javisst, lycka till också!!

Logga in för att skriva en kommentar.