icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3272478
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
13 april 2020 10:40
6

Där kom den

Jag har hållit mig till planen, så det tog lite funderande innan jag kom på varför vågen visade så kraftigt uppåt idag som den gjorde. Hela +1,1kg sedan igår, vilket betyder att jag gått ner 2,1kg sedan i måndags. Vi listade ut att det var jordnötterna. Salta jordnötter.

Så, jag får väl antingen hålla tassarna borta från nötterna, om jag inte vill att det ska gå höga vågor i viktnedgången.

265f1e9c-00b7-406b-8a15-3df66fedbb73.jpg

Bild: Ute exploderar våren med full kraft.

Inte nog med att coronaskiten förstör födelsedagsfirandet, presenten ligger i posten någonstans. Undrar om den också är placerad i karantän eftersom det tar sådan tid? 

Ha en bra dag och en fin vecka!

 

Gillar

Kommentarer

 • 13 apr 2020 11:25

  Nötter som är så gott. Får hoppas presenten inte dröjer allt för länge, är ju många som beställer nu. Få som vågar sig ut på stan. Jag t. Ex tycker det är obehagligt att närma mig affären.... 

 • 13 apr 2020 11:31

  Ja, det är lite synd men jag ogillar effekten allt salt har på kroppen så då får jag nog avstå dem ändå. Men de är goda laugh

  Vi försöker pricka in tider då ingen annan går och handlar, men det är ju svårt nu när alla bryter sina vanliga invanda mönster. Jag försöker hålla avstånd om jag måste ut och låter bli att fingra på saker i onödan, tvättar händerna nästan maniskt. Men jag är lite bacillfobisk också. Jag ser en del som inte verkar bry sig det minsta, jag vet inte om det är dumdristigt, oinformerat eller bara egoistiskt. surprise

 • 13 apr 2020 11:41

  Jag tänker att jag har lyx som är föräldraledig för då kan jag handla precis vilken tidpunkt som helst... Men den tidpunkt som känns trygg är svår att hinna till affären på tyvärr... Men vi har onlinehandling och jobbar på att bli bra på att veckohandla allt vid 1 tillfälle... Vilket är bra för vikten på sätt och vis... Det godis jag köper ska räcka en hel vecka och jag är en riktig godisråtta! 

  Ah... Ja då får du välja tillfällena då salt är extra njutningsfulla

 • 13 apr 2020 11:53

  Det är ju smidigt om man kan handla online, det kan jag sakna lite ibland (särskilt när det är snöstorm ute) laugh

  Ja, det är ju en klar fördel med veckohandling! Har man inte gotterna hemma kan man inte gå loss på dem, oavsett om det är sött eller salt man är glad i så får man begränsa sig smiley

 • 13 apr 2020 19:02
  Bella50

  Salt har den effekten på mig..samlar väska,kissar mindre.Det vänder nog om du skippar dom.

 • 13 apr 2020 19:49

  Får nog en ryslig studs imorgon också, födelsedagsfika för maken drog över ganska ordentligt men han fyller bara en gång om året så det får vara så smiley

  Det rinner av mig vad det lider smiley

Logga in för att skriva en kommentar.