icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234056
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
16 augusti 2013 12:28
3

Chili sin carne och Midnattsloppet

Just nu står det en chili och puttrar på spisen, eftersom den är vegetarisk får man väl kalla den Chili sin carne (chili utan kött) då. Jag har haft ner röda och gröna linser, krossade tomater, squash, körsbärstomater, gul lök, vitlök och en förskräcklig massa kryddor. Lök, squash och tomater stekte jag först i rapsolja innan jag hällde ner det i grytan, slog på de krossade tomaterna, lite extra vatten och alla linser. Nu har det puttrat en stund samtidigt som de vita bönorna snart kokat färdigt och ska ner i tomatkrosset. Det luktar förskräckligt gott, hoppas det kommer att smaka lika bra som det doftar. Imorgon kväll är det Midnattsloppet, hoppas regnet de hotade med uteblir annars kan det bli besvärligt... Edit: Ingen bra bild, färgerna ser inte alls rätt ut, men det blev väldigt gott!

Kommentarer

 • 16 augusti 2013 21:48
  Ett tips, min mamma använde paprika istället för kött och jag kan lova att det inte fanns någon köttälskare som skulle ha saknat kött i den Chili sin carnen :)
 • 17 augusti 2013 08:45
  Chinook
  Åh det låter jättegott. Jag letar vegetarisk inspiration själv just nu, så det här ska jag nog ta och prova i veckan. :-)
 • 17 augusti 2013 15:53
  lflickan
  Lycka till på loppet! Jag sprang ju också idag, på personbästa på milen. :)(Måste få skryta lite när jag var så bra) Det regnade hela morgonen men slutade lagom till loppet började men det var rätt varmt och klibbigt istället.

Logga in för att skriva en kommentar.