icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970157
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
16 oktober 2010 16:13
2

Buslätt löpning

Jag hade inga vidare förväntningar på dagens pass, med tanke på hur jag tröttade ut musklerna igår med att bära lådor och göra en massa tunga lyft, och jag ömmade i väl valda muskler redan i morse. Så döm om min förvåning när jag laddade in passet och studerade hur det gått.

Jag sprang helt på känsla, lät benen tuffa på så fort eller sakta de själva ville och tittade inte åt klockan en enda gång. Men jag tror inte det har med saken att göra faktiskt, för det gjorde jag i lördags också och då tog exakt samma 15km-runda tio minuter längre tid för betydligt med slit.

Jag undrar vad som hände egentligen..? Ibland begriper jag helt enkelt ingenting.

Kommentarer

  • 16 okt 2010 17:24
    hej bra att passet gick bra ändå även om det tog längre tid. Jag har också varit ute i dag men har gått med stavar o haft stegräknaren på mig. Ifrån 13.30-16.30 hade jag gått 4417 steg är det bra? hälsn yrla
  • 16 okt 2010 18:29
    Tack så mycket! :) Det är väl mest att jag känner mig bullig liksom. Grundkondition har jag efter 9 års fotbollsspelande, men efter jag la av med det så försvann musklerna, så att säga.

Logga in för att skriva en kommentar.