icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917397
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 augusti 2015 19:58
3

Buskul träning

Idag var det skoj i skogen tillsammans med Team Nordic Trail, och jösses så kul vi hade. Vi lekte kull, det har jag ju inte gjort på hundra år kändes det som. Vi hade fyra tagare och den som blev kullad skulle stå i plankan (på händerna och fötterna) tills någon kunde krypa under och rädda. I vilopauserna körde vi olika styrkeövningar för magen, sen bytte vi tagare tills alla hade varit.

Vår grupp om fyra tagare var taktiska och samarbetade, vilket ledde till att vi nästan lyckades kulla samtliga i gruppen inklusive ledarna. Vi sprang på en stubbåker, så det gjorde lite ont i knäna att krypa och rädda folk, vilket jobbade till vår fördel. Vi höll oss i mitten och drev dem på utsidan, så de fick springa längre än oss hela tiden. När en tagare kroknade byttes vi vid, så det hela tiden var en som höll tempot uppe och jagade på flocken. På så vis fick vi lite vila medan de jagade var tvungna att springa hårt, och längre :D

Det var så roligt att busa, nu har jag sommarknän efter att ha krypit runt på en stubbåker och försökt rädda medlöpare. Jag är skitig upp till öronen efter att ha kravlat runt i terrängen, trött och jag luktar lite konstigt. Antagligen har jag grus och gräs på ställen jag inte haft sådant på flera år. :-)

Och jag är galet lycklig :D

Ja, det kändes att jag sprang en mara i helgen, men det var på asfalt. Nu var vi i terrängen och sprang och det var helt annorlunda. Det fungerade, kroppen diggade det och jag orkade. Så galet nöjd. :D :D :D

Det surrar i kroppen av lycka :-)

Gillar

Kommentarer

 • 24 aug 2015 21:03
  aregnisw

  Låter verkligen som en kul grej du laugh man blir som barn på nytt kan jag tro

 • 24 aug 2015 21:24

  Absolut, vi skrattade jättemycket under passet :-)
  Här snackar vi träningsglädje på många nivåer :-)

 • 24 aug 2015 23:18

   Låter väldigt trevligtlaugh

Logga in för att skriva en kommentar.