icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233968
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 augusti 2013 12:50

Bra vecka

Veckan som gått har verkligen varit rolig, lite hektisk men full av roliga överraskningar. Det allra roligaste är dock att vi äntligen flyttat runt möblerna så att vardagsrummet känns så som vi vill ha det. Det tog sin lilla tid, men nu står allt där vi vill ha det. De gamla mörka sofforna har åkt ut till förmån för ljusa, fräscha. Jag tycker det är så fint att jag går omkring i bostaden och bara kikar, ler och myser. DN Galan var rolig, lite kallt på slutet men det var väldigt roligt att vara där. Massor med folk, hög stämning och duktiga idrottare. Det blev en helkväll på stan, vi besökta Stockholms Glass och Pastahus före galan och det var ingen dålig idé. De har bra pasta och ännu bättre glass där, fast jag orkade bara lite drygt halva pastaportionen och en kula glass. Annat var det förr, då hade jag orkat hela portionen pasta och tre glasskulor, och fortfarande haft rum för godis efteråt. Det har hänt så mycket sen jag började. Snart drar det ihop sig till Tjejmilen, det ska också bli kul. Jag springer med som hare så jag är inte speciellt oroad eller nervös, det ska bara bli roligt. Sojabönsbiffarna blev fantastiskt goda när man kryddade dem ordentligt! Jag gjorde pannbiffsliknande biffar på hela paketet (5dl torkade bönor) så det blev ganska många och det var tur. Curry, cayennepeppar, chili, svartpeppar, krossad vitlök och paprikapulver stod för smakerna och den här gången kändes det som att jag hittade rätt för de blev t om goda kalla. Jag serverade dem till potatiskroketter, men jag tror att potatismos fungerar lika bra faktiskt. Ikväll blir det kräftskiva, och lustigt nog ser jag fram emot avslutningen på kvällen mest eftersom fästmannen och jag bestämt oss för att gå hem genom augustinatten. Det är närmare en mil hem så det kommer att ta sin lilla tid, men vi har gott om tid på oss. Det ska bli både lite spännande och romantiskt att gå hem tillsammans i mörkret. Vi har bowlat lite på Wii U men jag är notoriskt kass på det. Å andra sidan är jag bättre på det på konsolen än i verkligheten så jag ska kanske inte klaga. Men jag får alltid stryk när vi spelar, hur mycket jag än anstränger mig. Nåja, nån ska väl vara sist också. Huvudsaken är att vi har kul och det har vi ju :-) Hade vi inte kommit hem så sent ikväll hade jag nog velat ha revansch efter gårdagens nesliga nederlag, jag var ju så nära att besegra älsklingen då! :-) Eftersom det blir kräftor ikväll räknar jag med en rejäl uppgång imorgon, allt salt lär göra mig svullen i vanlig ordning. För kräftor och räkor blir man inte tjock på. Tillbehören kanske, beroende på vilka man väljer, men inte skaldjuren :-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.