icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234050
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 augusti 2013 19:53
2

Bra runda

Det blev en bra runda till sist, även om jag trodde att det skulle bli förskräckligt. Det var lite trögt till att börja med, träningsvärken i baken gjorde det inte lätt att hålla snygg stil direkt. Men jag lät kroppen bestämma farten, och tog det ganska piano som syns på snittpulsen: 145bpm är bara 75% av max och högsta pulsen 165 är bara 85%, så det var ett ganska måttligt jobbigt pass om man inte räknar träningsvärken. Sammanlagt fick jag till 15km på 1h39 minuter och på den tiden hann jag få en tröja av några trevliga tjejer som gjorde reklam för iFormloppet. Det blev jag ju förstås sugen att springa, kanske skulle nappa på milen och se vad jag kan åstadkomma? Jag ska fundera på det åtminstone. Jag har fortfarande Tjejmilen, Lidingöloppet 15km och Karlstad 6-timmars att bekymra mig för :-)

Kommentarer

  • 29 augusti 2013 22:17
    mita0822
    Milde himmel vad du springer.....sitter du aldrig :-))
  • 29 augusti 2013 22:19
    Jodå, jag är kontorsråtta om dagarna så jag sitter min beskärda del tyvärr :-)

Logga in för att skriva en kommentar.