icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2689719
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
13 oktober 2013 10:34
6

Bra fest

Igår firade vi min födelsedag med närmaste släkten, de som bor inom praktiskt åkavstånd åtminstone. Så dagen till ära monterade jag två smörgåstårtor med varsitt tema: landbaserat kött på den ena fisk och skaldjur på den andra. Medan vi åt blev bullarna klara, det finns inget bättre sätt att få folk att känna sig som hemma som att grädda bullar. Doften är så speciell, de flesta sniffar och ler uppskattande. Flera i släkten har inte tid att baka själva och uppskattar bullarna lite extra när det bjuds :-) Sen satt vi och pratade, åt gott och mycket och skrattade. På kvällen gissade vi låtar, från filmer eller spel. En söker fram något på t ex youtube.com och spelar upp det, och de andra ska gissa vart det kommer ifrån. Bonuspoäng går till den som kan extra mycket fakta om filmen eller spelet. Vi brukar ha jätteroligt med det här, det blir som en sorts frågelek fast ingen protokollför poängen. Vi har bara jätteroligt ändå :-) Inte förrän klockan halv tre kom vi i säng, men vi hade roligt och det var huvudsaken. Man behöver inte dricka stora mängder alkohol för att vara uppe då och skratta. Vi drack Trocadero och Ramlösa, men vi hade roligt ändå :-)

Kommentarer

 • 13 okt 2013 10:35
  Vilka fina tårtor.
 • 13 okt 2013 10:36
  Tack!
 • 13 okt 2013 13:00
  mita0822
  Grattis !!! Det var verkligen fina tårtor, du verkar ju vara en riktig fena på att lägga upp det snyggt :-))
 • 13 okt 2013 14:26
  Grattis i efterskott! Tårtorna ser kanongoda ut
 • 13 okt 2013 14:40
  Tack :-) Jag tycker det är jätteroligt att göra det så aptitligt som möjligt, det får gärna vara en fest för både öga och gom, och då är smörgåstårta tacksamt.
 • 13 okt 2013 19:20
  Blendy04
  Åh vad fint du har dukat och vad dem ser goda ut! Grattis i efterskott!

Logga in för att skriva en kommentar.