icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917358
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 oktober 2010 17:48
2

Bra dag idag

Underbar, lätt löpning. Svalt men inte kallt, jag höll ett lagom jobbigt tempo kändes det som, jag blev aldrig så där supersvettig som jag brukar bli när jag drar på lite. Första kilometern försökte jag ta det lugnt, men sen lät jag benen rulla på bäst de ville utan att pressa på. Så fort jag kände mig lite andfådd lugnade jag mig, och på det hela taget tog jag det mest lugnt hela tiden kändes det som. Ändå gick det undan, tycker jag.

Jag har skaffat ett gummiband också, en svart exetube. Det är kanske inte som fria vikter på gymmet men det är tillgängligt direkt när jag kommer hem från löprundan och redan är i farten s a s. Det passar mig utmärkt att köra några övningar i samband med löpningen och det behöver inte ta mer än 20 minuter effektiv tid. Utmärkt om man inte har så mycket tid att vinka på.

Noterar lite roat att det jobbigaste är inte att dra ut gummibandet, eller lyfta i förekommande fall, utan hålla emot på tillbakavägen.

Nu ska jag bara få in en ny rutin, att komma ihåg styrkan också - jag har problem att komma ihåg stretchingen, så nu är risken överhängande att jag glömmer allt utom det roligaste - löpnigen :-)

Kommentarer

  • 27 okt 2010 20:21
    hej ja glömmer också stretchingen oftast är inte bra. Det ska jag göra innan styrketräningen o efter men glömmer. Idag har jag dock börjat med yoga för viktminskning var svårt men kul. hälsn yrla
  • 28 okt 2010 09:26
    Solei
    Låter som du verkligen är på gång, roligt. Lycka till med all träning och glöm inte att stretcha, så mår du ännu bättre i kroppen. Jag längtar också efter att kunna springa men jag har en "stukfot" och allt för många kilo att släpa runt på än, så jag får vara glad att jag tar mina långpromenader i alla fall. Man måste ju börja någonstans. Har du sprungit många år ? Peppkram från Solei

Logga in för att skriva en kommentar.