icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2271980
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
4 januari 2011 12:05

Boktips - Andreas Eenfeldt

För att inte köpa grisen i säcken kanske en recension av boken kan vara på sin plats först, och med tanke på att Niklas och Jacob brukar vara väldigt kritiska generellt och kanske lite extra motvalls när det gäller LCHF så är omdömena intressanta och gör åtminstone mig nyfiken: [KURSIV]I dagarna släpps Kostdoktorns nya bok Matrevolutionen. Både jag och Nicklas har fått ett förhandsex i mellandagarna och jag har nu tänkt att ge min syn på boken efter att ha läst den. [/KURSIV] Källa: [LANK]http://traningslara.se/recension-av-andreas-eenfelds-bok-matrevolutionen/[/LANK] Adlibris: [LANK]http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=917424129X[/LANK]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.