icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2269118
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
15 mars 2011 11:08
11

Blir motvals

När jag rökte reagerade jag ofta tvärt om när folk undrade om jag inte skulle sluta röka, jag kunde dra i mig ett par extra cigaretter in spe. Jag förstod mig aldrig på den reflexen, men jag känner igen den nu. Propaganda i alla dess former retar mig, någon försöker styra mina val mot min vilja och det stör mig. Kan man bli köttarian och vägra äta vegetabilier? Det kanske inte är riktigt realistiskt, men är inte LCHF något åt det hållet åtminstone? Jag är beredd att bya kost helt och hållet, mer kött och mer animaliska produkter, bara för att jag är så trött på propaganda. Något ska dö för det, och stekas med svartpeppar och smör. Jag vet! Otroligt infantilt, men jag blir så tröött!!!!

Kommentarer

 • 16 mar 2011 10:34
  Har precis samma inställning just nu! Skyggar till och med för ekologiskt och kravmärkt, bara på grund av denna jävla propagandan som man matas med typ 5 gånger om dagen eller nåt! Brukade äta vegetariskt ihop med min pappa som inte äter kött men just nu vägrar jag! Och om det är ok att lägga ut bilder på upphängda slaktade djur och bilder på nån jävla apa som sitter fastspänd i nån jävla ställning för att användas för djurförsök, är det då ok för mig att lägga upp riktigt blodiga skräckfilmsbilder? Lte bitter men glad ändå! :P
 • 16 mar 2011 10:41
  Ibland önskar jag verkligen att det fanns en filterfunktion så man kunde filtrera bloggarna lite. Får man verkligen lägga ut vilka bilder som helst?? Undrar om Johan verkligen har kollat på det där...
 • 16 mar 2011 11:41
  Döda valar: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15836161[/LANK] Fastspänd apa: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15836698[/LANK] Döda kossor: http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15837003
 • 15 mar 2011 11:27
  Hihi jag reagerar likadant:-)
 • 15 mar 2011 11:48
  Ja det samma här,, blir riktigt upp me näsan o gör mer visar mer kan mer,,
 • 15 mar 2011 14:16
  Jag kan inte låta bli att undra om du även slutat dricka mjölk pga den massiva propagandan under 90-talet eller om en muslim gjort dig så upprörd att du övervägt en kost enbart bestående utav gris? För om man skall utesluta alla livsmedel som det propageras för så finns det troligtvis ingenting kvar att äta. ;) Själv så tycker jag verkligen att det är synd att extremt religiösa personer (för jag antar att det är propagandan från en viss sådan person som du blivit upprörd över) skapar en skev bild utav personer som lever på en vegansk kost. Ha en fin dag och jogga lugnt! =)
 • 15 mar 2011 14:37
  Den kampanjen måste jag ha missat, annars hade jag mycket väl kunnat reagera så - jag vägrar att köpa vissa produkter också, bara för att jag blivit fullkomligt vansinnig på deras reklam så jag kan vara ganska istadig ja :-) Däremot har jag aldrig träffat en muslim som försökt pracka på mig sin livsåskådning eller sin åsikt i sådana frågor, och jag känner en del (om än sekulariserade muslimer). Om man frågar får man svar, men det är ju bara artigt :-) Det gick som hundan i kurvorna - jätteskoj! :D
 • 18 mar 2011 16:21
  sasssyy
  ooooooo sååå bra skrivet :-D Jag är med i den dieten direkt
 • 18 mar 2011 17:21
  Kött är väldigt gott, rätt tillagat och med rätt tillbehör så jag skulle nog ha svårt att trivas utan mina biffar och grytor faktiskt :-) Pappa jagade mycket när jag var liten och något jag inte ätit sen jag var liten är duva, men jag vill minnas att förutom hageln (ibland blev det kvar något enstaka) så var det fantastiska fåglar!
 • 18 mar 2011 17:22
  sasssyy
  Höna tycker jag annars är en underskattad fågel... långkok och serverad med citronsås
 • 18 mar 2011 17:25
  Långkok är underbart, det brukar lukta så gott också en lång stund innan det är dags att äta. Man hinner bli riktigt förväntansfull :-)

Logga in för att skriva en kommentar.