icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917286
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 maj 2011 21:01
1

Blåbärskeso

Om man tar en burk á 250g minikeso och blandar med 3 msk blåbärssylt får man en blålila röra som smakar kanongott! 1 portion blir ungefär 80g keso som innehåller 90kcal, 1g fett, 9g protein och 9g kolhydrater. Jag misstänker att om man väljer en annan sylt än vanlig sockersötad får man ner kolhydraterna och om man väljer en vanlig keso ökar antagligen fettet så man kan få det precis som man vill ha det. Det här var bättre än Fun Ligh t om!

Kommentarer

  • 19 maj 2011 14:28
    Frysta blåbär går nog också bra, med lite sötningsmedel. Det tror jag att jag ska testa, det låter gott. Jag brukar äta keso och apelsin eller keso med jorgubbar också. Fun Light klarar inte jag, bara en mun så får jag halsbränna. Synd för dom har ju så många olika goda smaker.

Logga in för att skriva en kommentar.