icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3021972
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 september 2018 07:51
2

Belåten

I morse var det verkligen tungt att stiga upp, Paula levde rövare vid 2-tiden och vid 6 skulle vi upp. Maken för att börja jobba och jag för att cykla, så att jag har det gjort innan vi åker med bilen till verkstaden. Det är en bit bort, en timma, så vi behöver åka i god tid. Tanken är att vi fortsätter till Jönköping när vi fått tillbaka bilen, det tar inte så lång tid att byta bromsbelägg tydligen, så kan vi titta i butiker. Vi har en lista på butiker som vi skulle vilja besöka vid det här laget.

Den där dehydratorn är jättefräck, maken gjorde äppelchips igår. Några naturella, några med kanel. Mangochipsen blev försvinnande goda. Det borde gå att göra egen müsli, om jag bara vill. Kan ju vara kul att slippa köpa, och jag slipper alla dessa förhatliga russin!

Jag tänker förstås experimentera med att göra te, kryddblandningar och andra sorters torkade saker, så att jag har kläm på det här till nästa år. Då kan odlingssäsongen bli riktigt rolig!

Ha en fortsatt trevlig vecka allesammans!

Gillar

Kommentarer

 • 27 sep 2018 08:03
  Bella50

  Förstår att det är en bär/svamptork ni köpt.? 

  Jag torkade trattkantareller i mitt loppisfynd för 30kr förra året , ganska snabbt gick det med perfekt resultat...i jämförelse med äppelskivor som gärna blev lite sega efter längre torktid.

  Laxburgare är supergott. Ha en bra shoppingdag ✌️

 • 27 sep 2018 08:27

  Ja det är en slags tork, skönt att slippa ockupera ugnen hela dagen 😊 frukt, bär, nötter, kött, fisk och örter kan man tydligen torka i den, det ska bli spännande att experimentera med den 😊

  Tack, det blir en heldag ute på vift men det kan vara kul det med 😁

  Ser fram emot sushi 😍

Logga in för att skriva en kommentar.