icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917442
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
12 mars 2017 13:10
2

Batistini, sol och vårkänslor

Äntligen är Melodifestivalen över. Jag vet att det tjatats om det, men det första jag sa när jag såg det nummer som sedan vann var "Dressmann". Årets vinnare såg precis ut som de där halvrakade lagom gamla lite halvanonyma modellerna som marscherar fram lite lagom casual i Dressmanns kostymreklam. Låten har jag redan glömt, den var lagom den med antagligen, men så fort jag ser honom tänker jag "Batistini".

Eftersom jag vet hur illa jag brukar tippa sånt där så bryr jag mig inte om att ens försöka gissa hur det går i Ukraina blush

Min favorit, Owe Thörnqvist, gjorde ett bra nummer och har inget att skämmas för. Alla gillar inte hans stil, och kanske är inte "mello" rätt aveny helt enkelt. Men man måste ju försöka för att få veta, och nu vet en helt ny generation vem stålfarfar är laugh

78a62ddc-74c5-4668-a996-d5b49216eb6c.jpg

Bild: Det känns som att det är vår på riktigt nu.

Solen har i stort sett smält bort all snö och is, lite gegga är det kvar på sina ställen men ska det fortsätta vara så här fint väder kommer det att torka upp snabbt. Perfekt inför flytten, jag är trött på vinter nu. Jag vill ha sol, vår och ljumma vindar.

Träningen går långsamt, jag är inte alls lika alert och smidig som vanligt av förklarliga skäl men jag gnetar på. Matvanorna förändras sakta, jag låter kroppen tala om för mig vad jag behöver och istället för två större mål och nästan inget mer verkar det som att jag mår bättre av att småäta istället. Antar att det är utrymmesbrist för vart ska magsäcken annars ta vägen, nu när junior börjat ta upp plats på allvar. Men det gör mig inget, en keso här, ett ägg där, en näve nötter eller lite onaka. Jag har inga besvär med halsbränna som tur är, egentligen lider jag inte av någonting just nu utom dåligt flås. Men det vet jag ju vad det beror på laugh

 

Gillar

Kommentarer

 • 12 mar 2017 14:10
  Tita

  Jag håller med dig om Batistini, jag gillade varken låten eller framförandet. Jag tyckte din liknelse var slående!!

  Ingen låt var en Eurovision låt men av alla medelmåttor kunde det ha varit roligt om Jon hade vunnit med sin jojk. Den var fin ändå fast det absolut inte var en schlager. Ja ja nu är det över iaf.

  Sköt om dig/er!!

   

 • 12 mar 2017 14:59

  Tack Tita smiley

  Jojken hade riskerat att komma högt, bara för att den är så annorlunda och lite åt Era och "Return to innocence"-hållet så den är jag glad att den kom tvåa. Den som hade bäst chans var väl han den lite rundlagde killen, han som vann folkets röst. Den kommer jag åtminstone ihåg brottstycken av melodin.

  Det kanske blev bäst som det blev, så slipper vi får hit ESC-cirkusen nästa år laugh
  Någon annan kan betala det kalaset nästa år! laugh

   

Logga in för att skriva en kommentar.