icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917400
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
17 augusti 2015 21:18
2

Backintervaller

Fick grönt ljus från naprapaten att vara med på träningen så jag svidade om redan på Access Rehab och snodde mig på för att hinna. Nu hade jag kanonflyt med både tunnelbana och allt annat så jag kom i jättegod tid, och hann värma upp och stretcha lite på egen hand. Det blir i stort sett omöjligt att gradera hur fort det gick, vi sprang backe både uppför och utför på en slinga, vi körde löpskolning och hade oss. Det var jobbigt både uppför och utför men jäklar så kul det var!

Det var jobbigt, jag var uppe och vände vid mjölksyratröskeln flera gånger i de olika momenten! Fast gårdagens full-rulle-löpning kanske satt lite i benen också, det är ju inte osannolikt.

Nu är jag både trött i benen och baken, men det antar jag är i sin ordning. Det vore ju bortkastade intervaller om jag inte kände något, eller hur? :-)

Gillar

Kommentarer

  • 17 aug 2015 22:49

    Vad härligt det låter. 

  • 18 aug 2015 00:01

    Oja, det var det verkligen :D

    Satt och halvsov i soffan, jag ska nog fortsätta med det fast i en lämpligare möbel :-)

Logga in för att skriva en kommentar.