icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917327
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 maj 2011 11:55
2

Avslappnat

Veckan som kommer lär bli en avslappnad, ganska lugn vecka. Idag hade jag tänkt jogga hem på eftermiddagen, bara för att känna efter hur benen mår. Det finns inget som löser spänningar som en långsam jogg, och det fungerar fint på maraslitna ben också. Om man tar det lugnt. Men det kommer ju att bli mycket ledigt, frågan är vad man ska göra av all tid? det finns en gräns för hur mycket jag kan jogga också :-) Vad gör ni?

Kommentarer

  • 31 maj 2011 12:46
    Troxii
    Precis kommit hem från min promenad i skogen och solen. :) Visst är det dumt! Att det finns en gräns menar jag ;)
  • 31 maj 2011 17:27
    Ja, när man nu har så mycket fritid helt plötsligt borde man kunna nyttja den på något bra sätt :-) Promenad i skogen är mysigt! Synd att det finns så få skogar i Stockholm :-)

Logga in för att skriva en kommentar.