icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3745108
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 november 2022 13:50
4

Ambivalent

Jag vet inte om jag ska vara irriterad eller glad, jag anade i och för sig att viktnedgången skulle utebli men det är inte alltid jag tycker om att ha rätt. Jag hade gärna haft fel den här gången. Det som gör mig mest ambivalent är att centimetrarna kryper neråt i rasande fart, sedan jag började för tre veckor sedan har jag krympt med flera centimeter. Jag vet att jag undrat förr om centimetrarna relaterar till vikt på något sätt, och det bör ju finnas en lös koppling men jag ser den inte den här gången.

Veckans vikt blev +0,7kg men centimetrarna, jämfört med förra veckan -2 cm över hela linjen.

Totalt har jag gått ner 1,8kg men jag har krympt 5 cm över höftbenen och 4 cm över naveln. 

Jag anar att det har med brödet att göra, jag lade tillbaka mackorna i veckan.

Spinningen gick riktigt ruggigt bra, energi brukar göra det lättare att träna, men så fick jag ont i högerfoten och vågade inte köra styrketräningen efter det. Jag tror jag fick träningsvärk helt enkelt, det har jag inte haft i fötterna på länge. Det har nästan gått över nu.

Inspirerad av Bellas bakande vågade jag mig på att baka i aifryern, fast jag gjorde vanliga frallor.

3ae6774a-4f1b-4e55-8a4d-cdf9507d6909.jpg

BildFrallor i airfryer • SvenskaRecept.se ca 184kcal/st

Receptet ligger i receptbanken också, om någon vill laborera med det, det går säkert att justera det på en mängd olika sätt. Detta är bara ett grundrecept.

Snön överraskade mig i år, jag brukar vara ute i god tid annars. Men vi ska snart byta till vinterdäck vi också, och då smäter snön bort förstås.

Sköt om er och ha en bra vecka!

Gillar

Kommentarer

 • 21 nov 2022 20:28
  Waza79

  Gå på måtten, låter som att du är på rätt väg! smiley Jag brukar oftast gå upp i vikt i början när jag börjar träna ordentligt, sen börjar vikten röra sig efter ett litet tag. Kämpa på! Pepp pepp!

 • 21 nov 2022 21:00
  paloma

  Det såg gott ut, men jag hittar inget recept😉

 • 22 nov 2022 08:10

  Tack waza79 😊

  Ska försöka tänka på att vikten inte är allt!

  Paloma, de var kanon: https://www.matdagboken.se/recept/frallor-i-airfryer

   

 • 22 nov 2022 10:39
  paloma

  Tack🙂

Logga in för att skriva en kommentar.