icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2471377
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 juli 2016 20:24
3

Ajdå

Idag blev ingen bra matdag, egentligen. Eller jo, det jag planerade blev bra. Det jag missade att räkna med var att vi skulle fira en 72-årsdag och den åteföljande tårtan. Jag är lite svag för en alldeles färsk princesstårta, så jag tog faktiskt en ganska stadig bit. Ska de vara så ska det :-)

Jag kom på i efterhand att det inte var så bra, när magen gnällde om grädden. För mycket fett! Men det kan man ju inte gnälla om när man är på kalas, det är bara att hålla masken och försöka se ut som att man bara är mätt...

Jag har börjat göra matlådor till frysen, kaloriberäknade och klara så det bara är att hugga en och äta - så att jag aldrig ska ha ursäkten "jag orkar inte laga mat". Jag fick tipset här på Matdagboken för länge sedan, och det är ett bra tips. Currykyckling, gryta, wok, chili och allt vad det nu är som man kan göra storkok av, jag passar på när jag ändå lagar mat. Formar har vi hemma, så det är bara att spara! Hur smidigt som helst :-)

Undrar när värmen ska vika sig, så det blir skönt att springa igen?

 

Gillar

Kommentarer

  • 29 jul 2016 21:18

    Mat låder är bra att ha, lagar ofta en 4 -.5 portioner, är så lätt fuska med maten när man är ensam. smiley

  • 29 jul 2016 21:55

    Det är ännu jobbigare att laga mat när det är varmt, det är verkligen inte lockande att stå vid en varm spis när det är 20-30 grader i skuggan direkt. Då är det extra skönt med matlådor!

  • 30 jul 2016 05:41
    Jag kör med samma system med matlådor. Det är perfekt.

Logga in för att skriva en kommentar.