icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234001
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
6 september 2012 20:18
5

Äsh, orka..!

Jag tänkte först lägga in dagens matintag i matdagboken men inser... orka! Det blev ändå inget bra, så jag listar det i ett bloginlägg så får det vara bra med det. [FET]Lunch[/FET]: 150g hamburgermeny med mineralvatten (gissar 800kcal) [FET]Efter-träningen-mat[/FET]: 1st baguette med ganska mycket ost och ett glas sockerdricka (gissar 450kcal) [FET]Middag[/FET]: Korv stroganoff med ris (vet 620kcal) [FET]Summa:[/FET]1870kcal, så jag avrundar till 1900 för dagen. Löpningen gick lös på i runda slängar 650kcal så då ligger jag på underskott, men inte så förfärligt mycket. Och eftersom jag är en katastrof på att gissa ligger jag säkert i balans egentligen. Sämsta sortens kontroll egentligen, men det är den enda jag hann med idag. Tänk att "allt tid i världen" kan bli "ojdå, så bråttom jag har!" så fort...

Kommentarer

 • 6 september 2012 20:22
  lflickan
  [FET]Tänk att "allt tid i världen" kan bli "ojdå, så bråttom jag har!" så fort... [/FET] Det undrar jag med, händer alldeles för ofta för mig. :)
 • 6 september 2012 20:41
  aregnisw
  Rätt kul du tog upp det så är det alltid för mig jag tror att jag ibland har hur mycket tid som helst på mig och sen blir det helt överstressigt allting och jag hinner inte med något, vet inte varför men det blir bara så lite då och då. Speciellt när jag ska på träning framåt e m eller till kvällspassen, då går jag och sölar och rätt var det är så har klockan blivit så mycket så jag måste rusa och då minsann går klockan fruktansvärt fort....:)
 • 6 september 2012 20:46
  Åh vad jag känner igen det där aregnisw! Precis så där kan jag också göra! Och jag blir lika snopen varenda gång det händer :-)
 • 6 september 2012 20:50
  aregnisw
  Jaa du jag med hahahaha:) Och min dotter är precis likadan men skönt att man inte är ensam du..
 • 7 september 2012 07:18
  UlricaJ
  Tidsoptimist - det är man jämt då man ska någonstans. Sneglar på klockan och tycker men har gott om tid. Sen blir det till att stressa iväg..

Logga in för att skriva en kommentar.