icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917355
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
17 oktober 2010 15:23
1

Älskar hösten

Det verkar som att det svala höstvädret är min årstid. Löpningen går kanonbra. Idag flög jag fram igen, trots att jag sprang 15km igår. Benen är lätta, backarna känns små och vinden som susar om öronen är min fartvind. 10km avverkades raskt och jag är fullständigt euforisk för så här bra har jag inte sprungit på länge, och så här bra har jag inte mått på mycket länge.

Nästa vecka blir en lugnare vecka, kortare distanser och lite lägre tempo. En vilovecka kan man säga, där träningen inte är lika tuff för att kroppen ska hinna i kapp. Sen börjar jag en ny cykel med ökningar och upptrappningar. Cyklerna är nödvändiga för att jag ska kunna komma upp i 10-12 mil i veckan igen, man kan inte bara dra iväg hur som helst när det är sådana distanser. Man måste ha en plan. Denna vecka nådde jag 54km, så jag är en bit på väg men jag får inte förivra mig bara för att det går bra, det är då skadorna kommer.

I vår ska jag stå på startlinjen till Täby Extreme Challenge 80km, Lidingö Ultra 50km, GöteborgsVarvet 21km och Stockholm Marathon 42km. Det blir mycket tävlingar på kort tid, så det gäller att jag är redo. Förberedd. Skadefri. Frisk. Det är länge tills startskotten går, men kampen börjar faktiskt redan nu.

Kommentarer

  • 17 okt 2010 16:25
    hej jag älskar också hösten helt klart min årstid inget pollen o inte varmt o man kan motionera härligt. Känna vinden i håret o bli rosig i kinderna underbart o de vackra färgerna. Vad många tävlingar du ska köra framöver. Du är duktig hälsn yrla

Logga in för att skriva en kommentar.