icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2469123
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 november 2018 19:15

7 minuter

Den här rundan, Naturmilen, är inte lättlöpt ens där den följer vägar har jag lärt mig. Förra gången tog det 100 minuter och jag behövde gå mycket i den längsta backen. Jag blev aldrig riktigt pigg igen efter den backen.

8017eefc-c2f6-4e60-830c-9808adfbfa30.JPG

Det är den gröna linjen som är höjdkurvan, man ser att backen börjar vid cirka 4,3 och fortsätter till en bra bit efter 6km med varierande motlut. Det blir ännu stökigare, det som ibland är våt grusväg övergår i sönderkörd traktorväg och så småningom blir det bara en stig som mest av allt liknar en viltstig.

Att springa i pannlampans sken gör det inte lättare, ändå gick det så mycket fortare än sist - 93 minuter tog hela rundan. Förra gången var det dagsljus och inte fullt så kallt som idag. Ändå. 7 minuters skillnad. Det känns mycket. Jag kan inte skylla på vikten för jag hade ryggsäcken på mig idag, och den vägde så jag bör t om ha varit tyngre än sist. Så då återstår styrka. Jag har blivit så mycket starkare?

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.