icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2465536
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 mars 2013 16:27
6

40cm upp blir det tyngre

Jag vet, det är vanlig enkelt fysik så det borde inte komma som en överraskning men jag blev likväl förvånad över hur mycket tyngre armhävningarna gick med fötterna i soffan. Det blir 40cm högre för fötterna, och det gör skillnad vill jag lova. Vilan blev längre och längre mellan setten men jag gjorde faktiskt 20x5 (100 armhävningar med andra ord!) och det är jag nöjd med! Därefter kastade jag mig över att göra dips med ryggen mot vardagsrumsbordet, assisterade chins under loftsängen och diverse gummibandsövningar. Om jag gnäller över träningsvärk de närmaste dagarna är det nog ingen som blir förvånad Smiley Hålla plankan i 1min 10s gick tyngre idag, men jag tror nästan helt säkert att det har med armhävningarna att göra. Däremot kan jag nöjt konstatera att det inte var en maxning idag heller. armhävningar m fötterna i soffan 20x5 dips 10x3 assistera​​de chins 10x2 bicepscur​​ls 10x3 shrugs 10x3 flies 10x3 hammercur​​ls 20x3 plankan 1:10 Efter det blev det bondomelett, mycket goda proteiner att bygga med och senare ikväll blir det pumpasoppa med korvslantar och turkisk yoghurt! *mums* Pumpasoppa: [LANK]http://www.alltommat.se/recept/Pumpasoppa-2303[/LANK]

Kommentarer

 • 18 mar 2013 16:39
  Åhhh vad sugen jag blir, Pumpasoppa, hade nästa glömt bort att det fanns.100 armhävningar du är stark!
 • 18 mar 2013 16:43
  Jag föredrar min pumpasoppa krämig så jag använder betydligt mindre vatten i soppan än receptet anger, annars gör jag i princip exakt som länken och det blir så gott!! :-) Tack :-)
 • 18 mar 2013 18:05
  Grymt! :)
 • 18 mar 2013 21:11
  freiia
  Hulken, släng dig i väggen vi har LadyG :-) Du är grym, heja dig!
 • 18 mar 2013 21:26
  Tack! Man har väl möbler för att använda dem, och alla sätt är bra hoppas jag! ;-)
 • 19 mar 2013 08:11
  Bgitta
  Jag blir trött bara av att läsa om dina bedifter. För mig är köksbordet perfekt för sjukgymnastik av den förbaskade knäprotesen. Pepp

Logga in för att skriva en kommentar.