icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2471770
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 november 2014 19:17
7

100 armhävningar nu igen

Nu kastar jag mig över 100 armhävningar igen, förra gången kom jag till 33, eller om det var 35, i sträck innan det kom saker emellan som gjorde att jag tappade spåret.

Här är instruktionerna för utmaningen, om du vill hänga på. De är på engelska: http://www.hundredpushups.com/test.html

Jag avverkade första sessionen i samband med styrkepasset idag, hoppas jag får lagom mycket träningsvärk. Det var roligt att få lagom mycket träningsvärk :-)

 

Gillar

Kommentarer

 • 24 nov 2014 20:24
  properra

  Wow! 

 • 24 nov 2014 22:39

  Fantastiskt bra jobbat. Jag kan nog göra en halv ungefär.

 • 24 nov 2014 23:14

  Man får börja på knäna om man vill, det är skonsammare för ryggen också om man aldrig testat förut.

 • 24 nov 2014 23:17

  Jag är så svag i överkroppen att det är löjligt, det måste åtgärdas. Jag ska försöka köra lite yoga i veckan. Hade du bra styrka i överkroppen när du började träna? Om inte, vad körde du i början?

 • 24 nov 2014 23:38

  Jag hade inte särskilt mycket överkroppstyrka (kontorsråtta, så jag hade rätt dålig hållning dessutom) så jag fick börja där jag kunde, med lätta hantlar och armhävningar mot diskbänken. De lätta hantlarna har jag kvar, de är jätteanvändbara faktiskt! Gummibandet är också kvar, det var också en av de saker jag använde för att få igång kroppen lite och få lite styrka i armarna.

  I början orkade jag inte så mycket eller länge, men jag gjorde det jag kunde med det jag hade och vägrade ge mig. Det är nog det som är nyckeln, att man är rätt envis :-)

 • 24 nov 2014 23:44

  Härligt att höra. Jag är nämligen en kontorsråtta med dålig hållning jag med. Du inspirerar. Tack :)

 • 24 nov 2014 23:48

  Vad trevligt att höra! Lycka till med träningen, jag finns här om du behöver någon att bolla idéer mot!

Logga in för att skriva en kommentar.