icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
12 september 2015 16:24
2

Zumbakryssning

Om några timmar är det dags för årets Zumbakryssning. Min man och jag var iväg förra året och vi tyckte det var så trevligt att vi åker i år igen. Vi kommer att gå på totalt tre pass, det får räcka. De har bjudit in instruktörer från hela världen och de brukar alla vara mycket bra. Ikväll är det också Zumba-party. Då kommer man på scenen att växla mellan olika instruktörer och då får man testa olika Zumba-stilar. Det är jättekul när hela dansgolvet fylls med folk som bara vill dansa. Det är också blandat i åldrarna. Maken och jag som är 50+ var tveksamma första gången om vi skulle känna oss utanför men något sådant behövde vi inte fundera på när vi kom på plats. Det går från skalan barnfamiljer till äldre. Det som förenar är glädjen i att dansa.

Jag minns förra gången att det fanns några andra icke nyktra personer på båten. De tittade storögt på oss alla på Zumbapartyt, vi var då alla klädda i vitt. Att man kan hålla igång och dansa som vi gjorde  och samtdigt vara nyktra hade de nog svårt att förstå. I år är det djungeltema och jag har hittat "zebra"randiga träningsbyxor. Ska bli spännande att se hur de andra kommer att klä sig. Party, party,

Ha en fortsatt trevlig helgsmiley

 

Gillar

Kommentarer

  • 12 sep 2015 16:27

    Vilken rolig idé ! Ha det riktigt bra och blir roligt att höra om när du är tillbaka.

  • 12 sep 2015 19:31
    aregnisw

    Va kul det låter och zebra ska du va ned snälla lägg upp en bild om du får någon bra skulle vara kul att se, själv älskar jag zumba så härliga rytme.Funderade på om min zumbainstruktör är med han är från göteborg och heter Miguel om du ser en underbart glad man som är kanonbra måste det nästan vara han du kan ju i alla fall hålla lite koll. Jösses vad jag saknar honom och min zumba här hemma.

    Kör hårt nu och party party

Logga in för att skriva en kommentar.