icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
26 juli 2018 07:39

Ytterligare en varm dag

För min egen del går det bra med värmen. Jag har luftkonditionering på jobbet, åker blå t-linjen som går hela vägen under jord och har ett rum med kyla hemma. Däremot skulle jag behöva jobba utomhus hela dagen eller på ett ställe utan luftkonditionering så skulle det vara något helt annat. Dessutom har vi ju torkan överallt i landet. Meterologen sade igår att det finns chans till regn i helgen, andra somrar brukar det heta risk för regn.

Det har gått bra mina första dagar efter att jag bestämde mig för att återta mina rutiner. Vågen går åt rätt håll och morgonens vägning visade under 75. Nu gäller det för mig att hålla fast vid mina rutiner och helst skulle jag vilja se en siffra under 70. Fast med den historik jag har haft de senaste åren förstår jag att det kommer att dröja och kräva lite mer av mig själv. Jag har förmågan att när det går bra att för lätt släppa på rutinerna, för det är vad det handlar om, att hålla på rutinerna. 
 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.