icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
11 november 2015 07:33
2

Vilodag från träningen

Ibland lägger jag upp på min FB när jag är iväg och tränar. Vi är några på gymmet som försöker peppa varandra på FB. Vid ett sådant tillfälle fick jag en kommentar från en som inte tillhör gym-gänget om det inte är så att jag tar i med träningen. När jag kan/orkar träna som jag vill så blir det per vecka 3 st styrkepass, 1 yoga och 1 zumba, det vill säga träning 5 dgr i veckan. Jag skulle kunna lägga till ett pass BodyJam också men väljer just nu att inte göra det. Det är för att det passet går sent och riskerar störa min sömn. För även om träning är kul är det lika vikitgt med återhämtning. Känner jag att det blir för stressigt med träningen så väljer jag bort den. Kanske jag idag ska istället se till att jag kommer ut på lunchen påen kortare promenad? Det ser ut att bli en klar dag och lite dagsljus skulle inte skada. Det blir inte så mycket av den varan när man sitter på kontor om dagarna.

Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

 • 11 nov 2015 07:55
  aregnisw

  Det är väl upp till dig vad du orkar, inte någon som tycker det kanske bara är avundsjuka du, själv får jag enbart ta promenader nu eftersom jag har mina knän som måste läka, men det är skönt att komma ut i friska luften och bättre än inget alls för jag går väldigt raskt så jag verkligen känner att jag får upp pulsen.

  Ha en bra dag du med LUAL yes

 • 11 nov 2015 08:56

  aregnisw, jag tog inte kommentaren på FB som något negativt utan insåg bara att beroende på vad man är van vid själv så tänker man olika. Den som skrev på min FB är pensionär sedan lång tid tillbaka och jag tror inte hon har tränat till exempel styrketräning. Det var säkert med omtanke som frågan ställdes. Hon vet ju inte hur min träning har sett ut under alla de senaste åren.
  Men visst finns det en del som kan få dåligt samvete att de själva inte kommer iväg och tränar.

Logga in för att skriva en kommentar.