icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
6 november 2016 11:01
3

Velar hit och dit

Jag märker att jag har jättesvårt nu med att hålla mig till strikt LCHF detta efter att en tid inte hållit mig till lågkolhydrat. Först tänkte jag köra en ketoadapt för att snabbt komma till ketos, men när jag började titta på kostschemat kände jag att jag just nu inte har lust för de rätter som finns där. Risken finns då att jag fuskar med att inte laga mat och börjar då äta annat som inte är enligt plan.
När jag tittar på hur jag gjorde i somras efter semesterns avsteg såg jag att jag körde Kickstart Paleo för att minska kolhydraterna i lagom takt. Nu tittade jag på recepten och kände att det tilltalar mig lite mer just nu så nu får det bli inköpslistan för Paleo den kommande veckan. Jag ska dock iväg och jobba på annan ort i veckan så det blir också en utmaning men jag gör ändå ett försök.

Gillar

Kommentarer

 • 6 nov 2016 12:50
  viljans

  Kloka tankar, vi måste ju göra det som känns genomförbart för oss för att lyckas!

  Önskar dig lycka till!👍👏☺

 • 6 nov 2016 13:30
  Bella50

  Håller med...inte föö..r höga krav och förväntningar nu. 

  Att  faktiskt uppnå det man föresatt sig , är psykologiskt positivt 👏👏😍

 • 7 nov 2016 07:06
  aregnisw

  Ja det kan väl aldrig vara fel att prova något helt annat ibland passar inte viss mat och då kanske även kroppen mår bättre lycka till LUAL yes

Logga in för att skriva en kommentar.