icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
5 juli 2013 08:44
3

Vart tog solen vägen?

Snart är min semestervecka slut. Det har varit en relativt lugn vecka med inte alltför många måsten. Det jag har försökt att göra varje morgon är att komma ut och springa. I början av veckan gick det riktigt bra, jag lyckades för första gången springa hela sträckan (ca 3,5 km). Tyvärr har jag inte lyckats med den bedriften igen. Jag springer en stor del på asfalt och det känns i vaderna, försöker ta det lugnt så att jag inte får några skador. Tanken med min träning är att kunna springa Midnattsloppet i augusti. Jag vet inte vad jag tänkte när sonen utmanade mig.... När vi anmälde oss tidigt i våras kändes det som det var långt fram och vi hade all tid i världen att träna. I värsta fall får jag väl promenera runt. Tur att jag har anmält mig till den mest långsamma gruppen. En bra effekt jag har sett med min morgonlöpning är att den ger effekt på viktnedgången. Hoppas att det är något jag kan fortsätta med. Jag dricker enbart fettkaffe på morgonen och det tillsammans med löpningen har verkat ge effekt på fettförbränningen. Jag kan inte låta bli att väga mig före och efter löpningen. Då ser jag att jag väger mindre efter löpningen och att det även håller i sig till nästa dag. Men det kanske bara är vätska....Dock ger det mig en extra motivation till att springa/promenera varje morgon.

Kommentarer

 • 6 jul 2013 06:52
  aregnisw
  Bra jobbat önskar jag vore lika duktig du, förra sommaren var jag det men den här sommaren har den biten fallit helt ur mina ramar tyvärr, hoppas lusten kommer igen framöver för det är ju så underbart skönt att jogga o speciellt på morgonen. Ha det fint peppkramar till dig :)
 • 6 jul 2013 08:12
  Du kanske kan komma igång igen nu i sommar. Det är ju lättare att komma ut när det är ljust och varmt märker jag. Peppkramar till dig. Vi kanske syns snart. V. 29-31 kommer jag att vara i närheten.
 • 7 jul 2013 06:39
  aregnisw
  Det vore ju jättetrevligt om vi kunde ses någon dag under de veckorna du, det får vi höras av om.....

Logga in för att skriva en kommentar.