icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
16 november 2016 20:40
7

Varning för känsloätande

Idag får jag se upp så jag inte känsloäter. Jag har fått veta att det kommer att bli en omorganisation på jobbet även om den ännu inte är officiell och jag vet inte om jag då kommer bli av med min nuvarande chef. Att jag en gång bytte till den här tjänsten var just för att jag visste att jag skulle få en bra chef. Imorgon ska organisationen presenteras så jag får försöka släppa mina funderingar tills jag vet hela bilden vad som gäller och får väl återkomma med mer imorgon om jag behöver skriva av mig. Nu när jag har satt ord på det kanske jag inte behöver äta?

Frukost: idag blev grön ketosmoothie.
Den gör jag nog inte om mer. Jag var illamående till efter lunch. Kom ihåg även att jag en annan gång blev så illamående att det kom upp men trodde att det kunde ha berott på träningen. Den gången tog jag smoothien till lunch efter träningen...

Lunch: samma som gårdagens middag men hade ingen bea på jobbet, tog istället vitlökssmör från en annan dag. Åt också macadamia på grund av illamående.

Middag: lax med stekt grönkål och hollandaise.

Det blir bara en ketoboll ikväll. Orkar inte fixa ny sats av bollar.

Gillar

Kommentarer

 • 16 nov 2016 21:10
  paloma

  Håller tummarna för att det ska gå bra imorgon.

 • 16 nov 2016 21:45

  yesyes Håller båda för dig,

 • 16 nov 2016 21:50

  Tack paloma och Afkrut😘

 • 17 nov 2016 06:47
  aregnisw

  Hoppas det går bra för dig håller tummen yes

 • 17 nov 2016 09:37
  Tita

  Usch så tufft att behöva vänta på beskedet. Hoppas att det blir ett bra beslut!

  Håller alla👍👍👍👍

 • 17 nov 2016 13:41

  Informationen gav att min chef kommer istället att få en ny chef så hon åker ner ett steg. Och den nya får väl när den kommer på plats själv se över hur den vill ändra i organisationen.
  Vi förstår egentligen inte riktigt varför men det innebär att de närmsta månaderna inte blir några förändringar hur jag rapporterar - skönt.

   

 • 17 nov 2016 14:04

  yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.