icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
15 maj 2018 08:10
4

Värme och sommarkläder....

... och jag påminns om varför jag vill ner i vikt. Att sätta på mig en kjol eller klänning blir inte bekvämt då låren klibbar ihop. Går jag igenom garderoben har jag mycket i stl 36 sedan tidigare.  Det är alltid roligare att shoppa när jag kan ha en mindre storlek. Sedan dess har det blivit stl 40 men jag har undvikit att köp nytt för tanken är ju att jag ska ner i storlek igen.

Så nu blir det att skärpa till mig och äta som jag ska. 

Gillar

Kommentarer

 • 15 maj 2018 10:09
  aregnisw

  Ja du LUAL det är ju så trist jag har också massor med kläder i storlek 36 och small som bara hänger för även om jag inte väger speciellt mycket så sitter det mesta där det inte borde och just då på mage o höfter och då kan jag inte få på mig så små storlekar längre, kroppen förändras men vissst är det trist när det blir så. Och för min del spelar det ingen roll hur mycket jag än skärper mig med mat kroppen vill inte ändra sig ändå tyvärr. Hoppas den kan göra det på dig wink

 • 15 maj 2018 14:49
  paloma

  Jag har bara sparat några plagg från min stora tid, ett par byxor i stl 48 och några gamla tröjor. Jag har däremot lite kläder som jag hade innan jag fick mina barn, dom passar rätt bra och är i stl 36-38 men är trånga över brösten. Nöjet när jag nådde min målvikt var att förnya garderoben, då åkte det mesta gamla ut till Röda Korset😁

  Man får nog gå efter vad som passar och inte storleken den dagen man är nöjd med vikten☺

   

 • 15 maj 2018 19:03
  klaraelv

  jag har bara sparat aftonklänningar i lite mindre storlekar, allt annat har jag gett bort sedan många år, kjolar och byxor i 34-36, även om jag hade haft dem kvar så skulle inte de passa mig, är för stor runt midjan ännu, rumpan får jag tyvärr ner i en 34 redan, hade gärna omfördelat från midjan till rumpan. Jag ska om någon vecka samla ihop kläder som är bra men för stora och skicka dem till Lions eller röda korset, har mycket träningskläder som är enormt stora på mig nu, och den här gången ska jag inte gå upp till de storlekarna en gång till, så de ska skickas iväg också. Kring midsommar eller när jag är vid 58 kg då ska kläderna ner i säckar.

 • 15 maj 2018 20:08

  aregnisw, visst är det så att när hormonbalansen förändras att det kan sätta sig på oönskade ställen. Dock efter att ha resultatet för en kollega som är över 60 så känner jag ändå ett visst hopp. Fast då krävs det nog att man har hennes jävlar anamma att styrketräna och en bra PT smiley.

  paloma, vid min senaste viktnedgång till stl 36 (2011) så tänkte jag att jag inte skulle gå upp i storlek igen. Då passade jag på att rensa ut större storlekar. Eftersom jag vill gå ner igen så tänker jag hela tiden att jag inte ska köpa så mycket nytt i större storlek. Men jag kanske får shoppa oftare även om jag inte gillar det. Vi har en Erikshjälpen i närheten som vi lämnar till då och då. 

  klaraelv, visst är det trots allt en härlig känsla när en del kläder blir för stora. Vi får se den dagen jag lyckas gå ner (för jag tänker vara enviswink) hur det fördelar sig då. Än så länge är det rumpa, lår och vader som dominerar. 

  Det intressanta som jag ändå har märkt är att när jag tidigare har vägt lika mycket som nu att det var stl 42-44 som gällde. På den tiden tränade jag ingenting. Eller så har man ändrat på storlekarna...

Logga in för att skriva en kommentar.