icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
25 augusti 2015 07:10
2

Värk och tröstätande

Jag märker att om jag har ont så tröstäter jag. Det finns ju morfinliknande ämnen i vissa matvaror så det kanske inte är så konstigt. Jag har nu sedan min första semestervecka haft ont i mitt vänstra ben. Jag behöver inte promenera långt för att få ont utan det räcker med sträckan jag tar för att gå till och från  pendeln ca 1 km. När jag sedan sitter hemma på kvällen med värk så märker jag att hur lätt det är att småäta som någon form av tröst och jag som försöker lära mig av med att småäta...
Jag har fått stötvågsbehandling hos naprapat men det har ännu inte blivit bra. Det är väl en sådan här muskelspänning som tar tid att få ordning på. Boven i dramat tror jag är sängen i sommarstugan. Varje morgon när jag vaknade där hade jag ont i hela kroppen. Jag har också kommit på att nästan varje år i slutet på sommaren har fått behandla olika besvär. Det kan vara dags att investera i en ny säng. Jag misstänker att de sängar som finns i stugan har sett sina bästa dagar. De kan säkert ha hängt med minst 40 år.
 

Gillar

Kommentarer

  • 25 aug 2015 07:43
    aregnisw

    Ja du Lual då måste man nog investera i nya sängar det är så viktigt att ligga bra, hoppas du snart får hjälp och kan röra dig som vanligt igen o slippa småätandet, krya på dig heart

  • 25 aug 2015 10:13

    Jobbigt att ha ont och håller med om att det är riktigt lätt att börja tröstäta. 16:8 har varit min räddning i detta fall. Du får kanske försöka hitta något som är gott och nyttigt eller skingra tankarna på andra saker. Bra idé med ny säng och kommer nog att hjälpa. Man kan ha det bra även på sitt lantställe.. smiley

    Hoppas du får må bättre snart och att stötvågsbehandlingen kan hjälpa.

Logga in för att skriva en kommentar.