icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
1 maj 2020 15:57
2

Välkommen sköna maj

Ytterligare en månad har passerat. Jag märker att det numera känns som helg även under vardagar. Troligen beror det på att det knappt går något flyg. Jag har Bromma flygplats i närheten och brukar kunna se flygplanen från köksfönstret. Planen till Arlanda går också ovanför dock på en högre höjd. Nu när flygen inte går längre blir det mycket mindre ljud. Skulle det komma ett flyg så reagerar jag och börjar titta efter😀 .

Jag har möjligheten att jobba hemifrån så det blir inte lika mycket vardagsmotion. Jag försöker lägga in en kortare promenad efter jobbet. Målet blir att den ska bli längre. Jag har fortfarande lite sämre kondition efter att ha varit påverkad av ett virus i flera veckor. Jag har tack och lov inte varit så sjuk att jag har behövt åka in och därför vet jag inte vilket virus det var. Den har dock varit  lurig och även påverkat andningen. Så nu försöker jag långsamt komma igång igen. Idag ska vi se om jag orkar ett Zumba pass här hemma. Vi lärde känna en instruktör när vi var i Florida och hon har bjudit oss att vara med på hennes digitala pass.  Vi har även varit på en klass som körts från Portugal. Kul med dessa nya digitala möjligheter. Häromdagen var jag även med på BodyBalance via nätet. Tyvärr märkte jag att min värk i benet kom tillbaka, den som jag har sluppit när jag inte har kunnat träna.

Även om jag håller mig hemmavid mesta tiden så ser naturen till att det händer saker. Vi har en litet vattenfall och den har blivit populär både bland fåglar och andra mindre djur. Till och med räven såg jag var förbi en morgon. Och snart kommer trädgården att bjuda på alla vackra färger. Välkommen sköna maj.

13b0cf32-a6a4-4d9a-95b8-dc71a254c57b.jpeg

 

Gillar

Kommentarer

  • 1 maj 2020 18:31
    gittan52

    Det har verkligen blivit tyst när inflygningarna till Bromma blivit mycket färre.
    Men istället har vår granne börjat meka med sina motorcyklar.... frown

  • 1 maj 2020 18:52

    Gittan, oj, det brukar låta en del...

Logga in för att skriva en kommentar.