icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
4 juni 2015 06:18
1

Uppe med tuppen – jag menar katten

I morse blev jag väckt redan vid 4. Det var min ena katt som talade om att han var jättehungrig. Han har alltid varit hysterisk med mat ända sedan kattungestadiet. Trots att han ser ut att äta ständigt håller han sig alltid smärt. Detta till skillnad mot min honkatt som sällan verkar äta och ändå ser ut som en Gustaf.

Tyvärr fixar jag inte det här med att somna om ifall jag blir väckt på morgonkvisten, så nu sitter jag här som en zombie och hoppas kaffet ska få mig att piggna till. Jag hade tänkt komma iväg nu innan jobbet och köra styrketräning men känner att jag är alldeles för trött för något sådant. Men jag ska ändå se till att packa väskan så får jag se om jag orkar något senare idag. Jag såg att det går ett Zumbapass vid 18. Om jag orkar jobba sent kan jag kanske köra det passet efter jobbet, eller köra styrketräning.
 Nu får jag också vara extra medveten om att det finns risk för begär efter sött i eftermiddag/kväll. Det brukar bli så när jag har sovit för lite. Jag hade ett anfall även igår då jag lyckades leta upp torkad frukt. För mig finns det en tydlig koppling mellan för lite sömn och begär efter något sött. Jag hoppas jag kommer ihåg detta senare idag och kan stoppa mig själv.

Gillar

Kommentarer

  • 4 jun 2015 06:39

    Bra att du lyssnar på dig själv att du känner dig för trött att träna på morgonen. Du kan säkert stoppa sötsuget och vara lite förberedd när det dyker upp. Bra att tänka så!  Ha en fin dag.

Logga in för att skriva en kommentar.