icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
10 juli 2018 11:12
3

Uppe innan tuppen

Klockan är strax innan 5 lokal tid och jag hör tuppen gala. 

Jag har legat vaken ett tag och sett åskblixtrarna utanför. Det går sådär med sömnen nu på semestern, både tidsskillnaden och värmen gör nog sitt. Vi brukar inte köra air condition för fullt för att få det lite tystare. 

Vi samlar många trevliga minnen på vår semesterresa. Att bada i havet samtidigt som solen går upp är ett, att simma med delfiner ett annat. 

acfa250e-b657-4b4a-985a-952c68ce00d6.jpeg

Jag har ofta varit på delfinariet i Kolmården och sett dessa fantastiska djur. Igår hamnade vi på Dolphin Research Center. De har delfinerna i havet men i inhägnat område. Nu fick jag prova på det som jag så många gånger sett, att låta delfinerna dra mig igenom vattnet. 

Jag misstänker att maten kommer också att bli ett minne men då som något som sätter sig på kroppen. Om man inte enbart väljer dyra restauranger så är det svårt tycker jag att äta sunt. Jag längtar till att få äta rätt igen.

 

Gillar

Kommentarer

 • 10 jul 2018 12:16

  Så härligt att få bada med delfiner! Njut av att bara vara där du är. Och att du längtar efter att äta rätt igen, det är väl bara sunt smiley

   

 • 10 jul 2018 13:22

  Lyckliga du! Vilken dröm att simma med delfiner! 🐬🐬🐬

 • 11 jul 2018 03:26

  Tack LissaLo, Kick47 och Ackhs. 

   

Logga in för att skriva en kommentar.