icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
29 april 2017 06:38
7

Unknown user

Idag när jag ställde mig på vågen verkade det som den inte ville känna igen migsmiley. Jag har en sådan där som skickar vikten till min mobil och som man också kan ställa in vilka som väger sig. Nu blinkade den att det verkade vara någon ny som stod på vågen och det är troligen för att den tycker att jag väger mindre än förväntat. Men jag kan leva med att vågen inte känner igen mig för sedan i måndags har jag gått ner 3 kg. Jag kanske skulle ha vägt mig dagligen för att få vågen förstå att det verkligen är jag?

Mitt mål nu är att fortsätta som jag gjort i veckan keto/strikt LCHF. Jag plockar recept från keto kickstart men följer den inte till punkt och pricka utan plockar istället ut mina favoriter, eller tar fram mina nödlösningar.

Igår var ett tillfälle för nödlösning. På jobbet på morgonen bestämde vi helt plötsligt att jag behövde åka ner till Malmö. Första planet var då 11:55, det vill säga under lunchtid. Jag vet vad som brukar finnas att äta på flygplatser. Min lösning var då att snabbt gå till ICA och köpa två kokta ägg från lunchbuffén och en smörstav. Inga problem vid kontrollen med dessa i min handväska. Jag lyckades faktiskt klara mig på den lunchen tills jag kom hem efter kl 20 då maken lagade middag till mig.

Snart ska vi iväg och öppna upp på landet och röja på allmänningen. Här blir det nog också att ta till ägglösningen. Kylskåpet är ju ännu inte så fyllt. Turligt nog har vi en äggbod inte långt från stugan så det är bara att svänga in och handla. Det är ett ställe där man tar äggen och bara swishar in pengarna. De börjar nog snart känna igen vår bil för vi försöker handla där så ofta vi kan även för att ta med upp till Stockholm.
50 kr för en platta stora ägg är ett bra pris när man som vi är storkonsumenter av ägg.

Hoppas nu ni får en avkopplande helg. Jag känner verkligen att jag behöver koppla av knoppen efter den intensiva arbetsveckan. Nu får jag nog istället jobba med kroppen.

Gillar

Kommentarer

 • 29 apr 2017 07:40
  Bella50

  Men...vilken kanonstart du fått. Hurra hurra...👏👏💐

 • 29 apr 2017 08:40
  viljans

  👍💪👏💖😀

 • 29 apr 2017 10:59

  Gratis har med en Äggbod som jag besköer ofta och swisar pengar har öppnat gårdsbutik nu med potatis och närodlade grönsaker är bra äter mycket ägg. yesyessmiley

  Senast uppdaterad 30 apr 2017 20:49

 • 29 apr 2017 13:46

  Ja Afkrut, trevligt med gårdsbutiker. Här på Vikbolandet har vi också Viltbutiken. De har eget hjorthägn och det finns även vildsvins -och älgkött att handla. Han som har butiken har ett eget slakteri på gården. Hjortburgare och isterband av älgkött är favoriter.

 • 29 apr 2017 17:56
  annholmg

  You go girl👊💖🍳😉

 • 29 apr 2017 19:15

  Tack alla för pepp. Jag fokuserar nu på att fixa helgen utan något unnande.

 • 30 apr 2017 20:56

  Ja vilt är gott tänkte skjuta lite själv i höst ska göra i ordning studsarna nu, inte för jag behöver det trilar in hela tiden ska dra i gång rökeriet nu när köket och ögat är fixat. Det rökta köttet börjar ta slut. Testasde röken efter vintern i går med rökta räkor,

Logga in för att skriva en kommentar.