icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
2 mars 2017 07:15
2

Tyst på jobbet

Det finns en fördel att jobba när det är skollov. Många är iväg och man bokar inga möten under veckan. Det gör att jag hinner lite med att jobba ifatt. Igår var det rätt tomt på jobbet. Vi har två stycken på tjänsteresa till US, en på tjänsteresa till Italien, en på tjänsteresa Skåne (nästan utlandet wink), en på semester till Thailand, en till fjällen, en till sportlovsledig och en jobbar hemifrån på grund av småbarn. Sonen är timanställd vid behov så han hjälpte mig en stund igår med att läsa korrektur mm. Jag skämtade med hon i receptionen när jag gick, jag lyckades gå vi 16:45, den tid som jag egentligen slutar, att nu tar jag sportlov dvs jobbar inte övertid. Jag ska försöka hålla tiden resten av veckan så att jag får känna hur det känns att sluta i normal tid.
Vikten går långsamt ner och det är bra så. Nu hoppas jag att det inte är enbart på grund av vätska utan att det är fettet som förbränns. Jag gick på Zumba igen i tisdags och nu planerar jag att gå på yoga på fredag efter jobbet. Zumban ger träningsvärk kring ländrygg och höfter och det hoppas jag yogan ska hjälpa att förebygga.

Nu ska jag dricka upp mitt fettkaffe för att sedan göra mig i ordning.

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 mar 2017 20:27
  BirtheX

  Heja! Du är på väg nedåt? Pepp!

 • 3 mar 2017 07:02
  FrkM

  Jag har fullt upp i stort sett. Lugnare ja men det innebär att det är fullt upp ändå. Möten har varit något lugnare men innebär mestadels att jag inte är mer än dubbelbokad.  Jag håller på att introducerar ny personal som jag försöker lyfta över uppgifter på också. Det är en långsiktig plan men en bra plan. 

  Skönt att få komma ikap lite med annar på jobb för din del. De stunder är guld värda. 

  Härligt vikten går åt rätt håll :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.