icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
17 juli 2018 07:34
6

Tufft att kliva upp

Då var det dags att ta sig till jobbet igen. Det var tungt att kliva upp nu på morgonen bland annat för att jag låg vaken flera timmar i natt, troligen känner jag av jetlag fortfarande. 
De håller på att bygga ut spåren för pendeltågen där vi bor så det är full aktivitet dygnet runt. Igår gick maken ner till jobbarna och sade till att de i alla fall kunde låta bli att tuta under natten. De lovade nu att låta bli att tuta efter kl 22, däremot verkar de komma igång med tutandet tidigt för de håller på för fullt nu medan jag tar mitt kaffe. Vi förstår inte varför grävskopan behöver tuta. Järvägen kommer att vara stängd för banarbete fram till 5 augusti...Det är tur att jag har promenadavstånd till tunnelbanan. 

Kommentarer

 • 17 jul 2018 07:41

  Låter inget vidare att få sin nattsömn störd sådär...

 • 17 jul 2018 07:47

  Eleaor, de verkar inte riktigt förstå att det finns folk som bor i närheten och behöver sova, alla har ju inte flyttat ut till sina sommarställen. Gnissel och annat ljud stör inte lika mycket, det är just tutandet som väcker en. Man vill ju också gärna ha fönstren öppna på natten för tillfället.

 • 17 jul 2018 13:59

  Förstår det. Fönstren här hemma är öppna hela tiden på grund av värmen. 

 • 17 jul 2018 15:36
  gittan52

  Det verkar som om vi bor i närheten av samma järnväg smiley

  Jag bor iofs ca 2 km ifrån den så jag störs inte av den, men det räcker med värmen för att få sömnen störd.

  Tror att grävmaskinerna tutar när de fyllt lastbilens flak, men det känns inte OK att de ska göra det efter kl 22 och inte före kl 7.

  Dessa dagar känns det extra skönt att inte behöva ta sig någonstans över huvud taget efter kl 9. En hundpromenad innan dess och sedan stänga till så att värmen inte slipper in i huset.

 • 17 jul 2018 16:36

  Gittan52, jag bor inte långt från Spånga station. Man ser vårt hus från tåget.

 • 17 jul 2018 18:59
  klaraelv

  Jetlag var något som jag bara hade hört talas om innan 2015, trodde nästan att det var en myt wink, men efter en hemresa som tog 24 timmar, 22 timmar effektiv flyg tid, så var jag så dålig så jag fick feber i 2 dygn.

  Bor i slutet på den pendeltågssträckan, men bor så långt från så finns inget som skulle kunna störa mig, mer än att den aldrig går på somrarna. Det enda som jag kan höra här är flygplanen.

   

Logga in för att skriva en kommentar.