icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
3 september 2015 20:36

Trött efter Zumban

Sitter och väntar på att min ugnsomelett ska bli klar. Det ska bli gott med mat efter Zumban. Idag var det för mig en helt ny ledare och då könner jag att jag blir extra trött. All koreografi blev ju ny för mig och då måste jag ju även anstränga hjärnanwink. Den här veckan kör jag även strikt LCHF så det tror jag också påverkar att jag blir tröttare än vanligt samt att jag var hos naprapaten igår för ytterligare en stötvågsbehandling. Lite mör blev jag efter den behandlingen och vi får se om jag får lika snyggt blåmärke som förra gången. Några behandlingar till så hoppas jag bli återställd. Jag måste erkänna att jag saknar att kunna gå på långpromenader.

Ha alla en fortsatt trevlig kväll och kom ihåg att sömnen är viktig.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.