icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
9 september 2016 17:03
3

Trevlig start på morgonen

Att åka tunnelbana i Stockholm är väl inget som många tycker är trevligt. Men ibland händer det.
Jag stod på perrongen vid Hjulsta och väntade på tåget. Under tiden pysslade jag med min mobil. Plötsligt säger någon till mig: - Du behöver inte ringa mig, jag är ju här.  Det är föraren som är på väg att byta till andra änden av tåget eftersom det är slutstationen.
- Vad bra svarade jag.  Du kör väl försiktigt? Han svarade: Har du bråttom? Mitt svar tillbaka: Neej. Snabbt kom då repliken: -Då är det väl okej om jag stannar vid varje station på vägen? Mitt svar: -  Helt ok med mig!

Ibland är det en del som gör det bästa med sitt jobb. Jag kunde inte låta bli att le på vägen in till jobbet.

Ha en skön helg

Gillar

Kommentarer

  • 9 sep 2016 17:21

    Vilken trevlig prick, måste bero på dig wink

  • 9 sep 2016 17:49

    Tack Afkrut. Han tyckte nog att jag såg ut som en som tålde att skoja med😄

  • 9 sep 2016 20:23

    Härlig start på dagen och vad mycket sådant betyder.

Logga in för att skriva en kommentar.