icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
22 augusti 2019 08:10
5

Träningen som kom av sig

Efter semestern var det tänkt att jag skulle komma igång med styrketräningen igen. Ett möte med min PT fick bli mitt startskott och jag kände mig taggad. Men så blev det så småningom helg och tid att åka till sommarstugan för att ta upp båten med mera och inget gym. Men det var ju bara att se till att på måndagen efter jobbet ta sig till gymmet igen. Då kommer beskedet att gymmets avdelning med fria vikter där jag kör mina program kommer att vara stängd två veckor för ombyggnad. Och där är jag nu, inget gym att träna på. Tidigare har jag haft två gymkort men det ena har gått ut och jag väntar på en kampanj då man brukar få årskort för halva priset.

Det går ju att träna hemma också men eftersom jag fortfarande har problem med min tronchaterit så hade det varit skönt att fortsätta med det program som var anpassad till mina besvär. 

Sedan märker jag också att det finns en liten latmask i mig😉

Gillar

Kommentarer

 • 22 aug 2019 08:21
  paloma

  Vilken otur att det stängde när du precis skulle börja träna, men två veckor går fort och då är det nytt och fint.

  Finns det inget gym du kan gå till och betala bara för några träningstillfällen, som provapå erbjudande. Eller något utegym?

  Eftersom jag bara promenerar så kan jag träna vart som helst, men då kan det vara vädret som hindrar mig ibland...speciellt höst och vinter.

 • 22 aug 2019 09:27

  Paloma, jag har fixat så jag kan testa en gång gratis på ett ställe, men då tittar latmasken fram. Det är alltid lite jobbigt att gå till ett nytt gym och hitta allt som jag behöver för att köra mitt program. Ska ändå göra ett försök nästa vecka då jag tittar på ett ställe där de även har simbassäng. Utegym finns nära där jag bor men de har inte rätt utrustning. Jag får försöks köra övningar med mitt gummiband så länge.

 • 22 aug 2019 09:30
  paloma

  Hoppas du kan komma tillbaka till dit vanliga gym som planerat🙂

 • 22 aug 2019 13:16

  Oflyt, snacka om att tillfälligheterna spelar latmasken i händerna! Frågan är om du tänker låta den vinna, eller om du tar den i örat smiley

  Jag håller på dig, alla dagar i veckan!! yeslaugh

 • 22 aug 2019 16:53

  Ha ha LadyG, vi ska se om jag hittar något öra på latmasken...

Logga in för att skriva en kommentar.