icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
11 juli 2018 03:38
2

Träning på semestern

Här i Key West har vi kommit på att det bästa sättet att ta sig fram är med cykel. Sagt och gjort så nu far vi fram på några turkosa cyklar. För mig som åter igen fått ont i mitt vänstra ben så fungerar cyklingen bättre än långa promenader. Ett Zumbapass blev det också idag. Jag får se hur värken blir när jag ska sova. Det senaste året tycker jag att jag oftare får ont i kroppen. Misstänker att det beror på att jag inte längre producerar östrogen. Jag får undersöka mer om det finns något jag kan göra för att ändra detta. 

2952b999-7460-4d88-8243-52f724eea464.jpeg

Ovan är en av tupparna som rör sig i grannskapet. Det är till och med så att man ser dem sitta uppe i träden 😂

Gillar

Kommentarer

  • 11 jul 2018 06:48

    Låter härligt att fara fram på turkosa cyklar, i Key West! 

    Har du provat med extra kalcium? Jag upptäcker att om jag inte fått i mig kalcium ordentligt och druckit vatten så får jag mer ont.

    Ha det gott!

  • 11 jul 2018 11:58

    Tack Kick47 för tipset.

Logga in för att skriva en kommentar.