icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 juni 2019 14:52
1

Tillbaka till LCHF

Nu kommer jag att testa att gå tillbaka till LCHF igen. Jag övergav LCHF i september förra året för att följa min PTs kostplan. Det gick bra att gå ner i vikt de första veckorna för att sedan stabilisera sig på en något lägre vikt som höll sig ungefär till februari i år. 

Men sedan hände det flera saker som gjorde att jag mer och mer gjorde avsteg från planen. Jag hade också svårt att känna mättnad. Till slut var jag tillbaka till den ursprungliga vikten.

Jag märker att när jag tillåter mig att äta knäcke, ris och frukt, att det triggar min hunger. Så nu går jag tillbaka till att tillåta mig mer fett för att testa om jag kan känna mer mättnad. Samtidigt blir det att dra ner på kolhydraterna. Helt strikt blir det inte just nu, jag väljer att köra mer liberalt till att börja med. 

Nu ska jag ut och dra gräsklipparen. Bra vardagsmotion, speciellt när man har lutning på tomten.

 

Gillar

Kommentarer

  • 23 jun 2019 15:31

    HopplösM, samma här när det gäller ketosen. Nu är det mest att äta näringsrik mat som håller mig mätt mellan måltiderna och att dämpa sötsuget. 

Logga in för att skriva en kommentar.