icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
20 juli 2018 08:26
2

Tillbaka från semestern

Så då har jag snart jobbat klart första veckan efter semestern. De intressanta är att nu börjar vilopulsen gå ner igen. Kanske inte det man förväntar sig när man börjar jobba igen. 

I mitt fall tror jag att det kan bero en del på vad jag äter. Under min vecka i USA hände det flera gånger att jag åt bröd. Det slutade jag direkt med när jag kom hem. Jag har däremot inte börjat köra strikt LCHF än utan tillåter mig bland annat sötpotatis. Det är nog därför vikten fortfarande står stilla. Men mitt första mål har varit sömnen och vilopulsen. Sömnen börjar bli lite bättre, ligger i medel på 6 h, vill få lite högre. Vi får se i helgen om jag lyckas öka på medeltiden.

51e7c894-ce0b-40a1-b663-9a19b6d2f678.png

Gillar

Kommentarer

  • 20 jul 2018 23:18

    Att vilopulsen är lägre nu kan bero på att du kommer in i vanliga rutiner och vanor, då slappnar kroppen av.

  • 21 jul 2018 08:29

    Kicki47, ja främst bättre matvanor. 

Logga in för att skriva en kommentar.