icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
18 december 2015 06:30
4

Testvecka

Jag har fått en gratis testvecka på Peoples Wellness. Det innebär att jag har en personlig coach som jag har kontakt med via FB (hemlig grupp). Allt jag äter ska jag fota och lägga upp. Coachen kommer sedan med kommentarer. Jag börjar att köra med handmodellen enligt Anna Hallén. Ska bli spännande att se vad det här kommer att ge mig. Det är alltid spännande att prova något nytt.

Nu var det då fredag igen och inte långt kvar till jul. Jag inser att jag har ännu inte börjat planera inför julen, blir väl som vanligt i sista stund. Det som kvarstår är att bestämma och fixa det vi ska ta med oss till julbuffén hos svägerskan och köpa julklappar till barnen. Vi vuxna skippar julklapparna.

Trevlig fredag på er alla
 

Gillar

Kommentarer

 • 18 dec 2015 07:31
  aregnisw

  Det var inte illa du, va kul det ska bli att höra hur det gått sedan du testat din vecka och det är ju alltid kul att testa något nytt. Om det blir till ens fördel förstås. Men det kommer det säkert bli för dig, lycka till.

  Ha en trevlig fredag du med yes

 • 18 dec 2015 07:49
  Bella50

  Låter bra....och gott att du inte stressar . Jul blir det ändå. 👍

  Underbar katt 👏👏❤️

 • 18 dec 2015 19:46

  Ja Bella50, visst är han underbar. Detta är Pinotazz (Tazzen), vår andra heter Shirazmataz (Shiraz). Båda våra katter har druvsorter till namn med liten tvist (Pinotage, Shiraz)

 • 18 dec 2015 19:55
  Bella50

  Fint namnval. Mina heter Zita, Ayla och Elsa.🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.