icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
13 september 2016 18:17
2

Testar nytt veckoschema-dag 2

Dag 2 i mitt nya försök att komma i ketos. Bra viktnedgång från igår, -0,7,  vilket säkert är en kombination av 5 timmar Zumba i helgen och att jag binder mindre vätska. Idag på morgonen innan jobbet körde jag styrketräning. Än så länge känner jag inte av omställningen men det är väl bara en tidsfråga. Ikväll står det pannbiff, kryddig blomkålsris och bea på menyn. Imorgon till frukost ska det vara en grön smoothie jag aldrig gjort tidigare. Den kommer att bli spännande. Ska plocka myntablad i trädgården ikväll till den.

Gillar

Kommentarer

  • 13 sep 2016 18:44
    aregnisw

    Grattis LUAL så kul med minus och så duktig du varit yes

  • 13 sep 2016 22:36
    BirtheX

    Way to go! Spännande att följa dig!

Logga in för att skriva en kommentar.