icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
16 maj 2016 12:20
1

Testar Kickstart Paleo

Idag börjar jag ned Kickstart Paleo. Att inte använda mej av mejerier kommer att bli en utmaning. Jag har också förvarnat familjen att det nu en månad framöver blir en liten annan typ av mat än de är vana vid. Vi använder ju ofta ost eller grädde i matlagningen. För den äldsta sonen är det nog inte helt fel att jag testar mejerifritt eftersom han är laktosintolerant. Fast inget hindrar att han dricker sin laktosfria mjölk, så för hans del blir det inte helt mejerifritt. Det är ju dessutom enbart middagarna som blir gemensamma.
Den här gången har jag även lagt till träningsprogrammet (jag har kört Kickstart LCHF tidigare), mest för att få lite nya idéer, jag är inte helt ovan varken vid konditionsträning eller styrketräning. Idag står det 30 min promenad men jag tror jag byter ut det till 45 min. Zumba istället.

Det ska bli spännande att se hur jag kommer att må på Paleo och om det hjälper mig för att motverka sötsug, nu när jag undviker mjölksockret.

To be continued....

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 16 maj 2016 18:42
    aregnisw

    Lycka till ska bli spännande att höra yes

Logga in för att skriva en kommentar.