icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
14 februari 2018 07:23
4

Tålamod och åter tålamod..

..det är vad jag säger till mig själv nu. Vågen står och stampar på ungefär samma siffra, till och med lite upp. Jag tycker jag har lyckats de senaste dagarna att äta bra, ingen chokladfrossa eller salta nötblandningar. Igår blev det både BodyBalance och Zumba, samt promenera de 7 trapporna upp och ner på jobbet. 
Visst skulle man önska att vågen genast gjorde ett skutt för att berömma en? Nu vet jag av erfarenhet att det inte fungerar så men trots det så finns det ett litet hopp när jag kliver upp på vågen. 

Idag blir det vila från träningen och enbart promenaderna för att ta mig till jobbet och de 7 trapporna upp till kontoret.  Senare ikväll ska jag också försöka se till att somna tidigt. Nu har jag haft två nätter i rad då jag inte har kommit upp till mina minst 6 timmars sömn eftersom jag vaknar alldeles för tidigt och inte kan somna om. Också en faktor som påverkar.

Må väl och tänk på hjärtat idag heart

Gillar

Kommentarer

 • 14 feb 2018 07:40
  gittan52

  Vilken lyx att få in gratisträning i trapporna på ditt jobb smiley

 • 14 feb 2018 08:11
  aregnisw

  Det ska man göra du heart

 • 14 feb 2018 08:43

  Kom osökt att tänka på mitt gamla kontor som låg 14 trappor upp i huset .

  När jag väntade mitt första batn var hissarna trasiga och det tog sin lilla tid att komma upp.

  Väl på plats så går vattnet- bara att hasa sig ner hela vägen igen wink

  Efter träning går jag alltid upp i vikt direkt efter - expanderade muskler som suger åt sig vätska har jag hört är anledningen

   

   

 • 14 feb 2018 08:55
  liliten

  Jag har ungefär samma känsla som du när jag kliver på vågen, vet att den inte kommer att visa så mycket annat än tidigare, men Hoppas alltid smiley Hoppet är nog det som i nuläget för mej vidare yes

Logga in för att skriva en kommentar.