icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
29 juli 2018 13:43
3

Svettigt värre

Idag behöver jag inte anstränga mig speciellt för att jag ska börja svettas, så fort jag kliver ut så känns det som ett våtvarmt omslag. Trots detta åkte maken och jag iväg på en och en halv timmes Zumba utomhus. Denna håller till i Hågelbyparken, på deras dansbana, så där finns det i alla fall tak och skugga. Värre är det när man är i Sjödalsparken i Huddinge, där man får stå i solen och underlaget dammar. Vi var där förra lördagen och efteråt var det bara att ställa sig utomhus för att duscha av dammet och sedan var vi tvugna att skölja ur näsorna med hjälp av "Nosebuddy".

Men det är kul att köra träning utomhus och speciellt Zumba. Det är den träning som jag lyckas hålla igång med kontinuerligt. Det är ju det man brukar säga, den bästa träningen är den som blir av. Och det gäller att för var och en hitta det som man till slut nästan känner ett behov av att göra.

Ta det lugnt nu ute i värmen.

Gillar

Kommentarer

 • 29 jul 2018 21:32
  Hallifax

  Zumba är fantastiskt kul. Och det är sånt som är kul som oftast blir av ju. Bra jobbat trots värmen!

 • 29 jul 2018 22:43

  Det är en enorm luftfuktighet just nu. Där jag är är det 95% så inte konstigt om man svettas när det dessutom är så varmt, särskilt om man gympar. Kul med zumba och det är ju så fint i Hågelbyparken!

  Jag vet inte om alla bordsfläktar är slutsålda nu i Sverige men jag håller på att dåna nu i värmen (inomhus) även om jag inte rör mig så imorgon måste jag göra en drive på stan och kolla om det finns någon fläkt kvar någonstans. Luften i min lägenhet står helt still och det märks inte att fönstren är öppna.

   

  Senast uppdaterad 29 jul 2018 22:47

 • 30 jul 2018 06:47

  Hallifax, visst är Zumba kul. Jag har kört sedan 2011 och det är fortfarande lika roligt.

  mosel, jag tror fläktarna är slut i hela Sverige om du inte vill köpa en exklusiv Dyson på MOS. 

Logga in för att skriva en kommentar.